Proves Cangur (Concurs)

IMG-20180316-WA0000 IMG-20180316-WA0003

Aquesta setmana els alumnes de cinquè i sisè han participat a les proves Cangur. Es tracta d’un concurs matemàtic mundialment (Hi participen més de 30 països) reconegut on els nostres alumnes posen a prova la seva lògica i el seu enginy. Té com a objectiu acostar les matemàtiques als nens i nenes i despertar el seu interès.

Així doncs, un any més els desitgem a tots ells molta sort!!

TOTHOM BALLA

Us agrada ballar?

tothomballa

Doncs participeu a l’acte de cloenda de la Quinzena Metropolitana de Dansa. Els nens i nenes de l’escola han assajat una coreografia des de l’assignatura d’educació física, vosaltres també podeu fer-ho a través del vídeo tutorial que trobareu a la pàgina web oficial de l’acte. Segur els fa il·lusió compartir allò après amb la gent de la ciutat.  És una activitat no obligatòria, però us convidem a passar un matí ple de bona energia.

Preneu nota: Tothom balla, aquest dissabte dia 17 de març,

a les 12h del mati, a la plaça Catalunya de Cornellà.

Recordeu venir vestits de blanc amb la samarreta de l’escola.

Per a més informació, cliqueu: Vídeo tutorial , Instagram oficial

 

Concurs “Aventura’t a ser missioner”

Aquest és el lema del concurs organitzat per Infància Missionera.

Enguany ha participat el grup de cinquè, tenim la satisfacció de que els treballs presentats per alguns dels nostres alumnes han estat guardonats amb un diploma de participació i un altre de finalista. Moltes felicitats!

dav

Carnestoltes ’18

Avui acomiadem aquest Carnestoltes’18 no sense abans recordar com ho hem gaudit aquí a l’escola. Durant la setmana vam seguir les consignes de la Reina Carnestoltes fil per randa i el dijous la desfilada de disfresses va ser d’allò més colorida i divertida gràcies a els nostres superherois i superheroïnes. Quina gran festa que no oblidarem!

Dia de la Pau i la No Violència (Celebració)

Avui, 30 de gener, és el Dia Escolar de la No-violència i la Pau.

Nosaltres ho vam celebrar el passat dijous. Aquí teniu un petit resum de la jornada.

Moltes gràcies per la vostra assistència i col·laboració. Amb els vostres donatius hem aconseguit reunir un total de 629€ per Càrites. I es que no hem d’oblidar que som una escola amb cor i que… “un petit gest pot ajudar de valent”.